torstai 23. tammikuuta 2014

Pikakelausta

Yöheipat vielä täältä yhdeltä jolla on rytmit ihan keturallaan! Johtuneeko uudesta ruokavaliosta, treenaamisen/ treenaamattomuuden määrästä vai laihisjännityksestä, mutta unet on kyllä menneet IHAN sekaisin tältä tyttörukalta. Voi tosin olla, että johtuu työttömyydestäkin... Ekaa kertaa elämässä olenkin tässä ehtinyt olla jo toista viikkoa "kortistossa". Suremaan en ole ehtinyt, koska onpahan nyt aikaa punnita noita ruokia työkseen :D Pidemmän päälle käy ehkä hiukka tylsäksi ja kalliiksi, mutta näin aluksi meinaan ottaa ihan loman kannalta.

Tässä on tän blogin osalta ollut tänään vähän sellanen "kirimisen meininki" kun kaksi ja puoli viikkoa on projektia jo kulunut ja olis niin kiva jatkaa pian reaaliajassa. Kovin tarkkaan en ainakaan tässä vaiheessa lähde alkutaivalta (no joo, alkutaivalhan tässä on vielä pitkänaikaa edessäkin) ruotimaan, vaan tässäpä olisi ihan tuoretta kuvaa eiliseltä. Kovin isoa muutosta ei vielä tuohon alkutilanteeseen ole nähtävissä, ja kuvatkin on otettu illalla kun maha on pullollansa parsaa, mutta ehkä jotain pientä näkyy jo kuitenkin...

Yhä edelleen nämä kuvat silti puistattavat ja siinäpä hyvä syy sukeltaa huomenna kuntoaltaaseen vesijuoksemaan!


-3kg

Jos jotain olen jo oppinut, niin sen, että tuloksia ei tule ilman kipua ja tiukkaa itsekuria. Sen opetteleminen on kyllä vielä iso haaste! Lähtökuvat verkkokalvoon iskostuneena matka jatkuu kuitenkin apinanraivolla, ja kun yökyöpelin rytmit on sekasin, niin tossa vieressä odottaa vielä iltapalarahka joka on vaan kiltisti lusikoitava vaikka mitään ei enää tekis mieli suuhunsa laittaa. Tässä dieetissä kuitenkaan vähemmän ei ole enemmän, joten ei muuta kuin lusikkaa ääntä kohti ja hyvät yöt!





1 kommentti:

  1. Mulla ainakin totaalinen ruokailutottumusten muutos aiheutti sellaisen BING tilan :) että olin virkeä yöt ja päivät. Tsemppiä!

    VastaaPoista