torstai 23. tammikuuta 2014

Hitaat aamut

Kun dieetti alkoi 6.1. maanantaina, muuttui meikäläisen ateriarytmi ja ruokavalio oikeastaan täydellisesti heti lennossa. Aluksi kroppa ei oikein tykännyt muutoksesta, vaan hangotteli vastaan heittäytymällä veteläksi, särkeväksi ja turvonneeksi. Sisulla ja suolalla selvisin ensimäisen illan rytmihäiriöistä ja huonosta olosta kun keho opetteli vähähiilihydraattisempaan uuteen elämään.

Kun alun pahoinvointi alkoi helpottaa, ensimäinen asia josta aloin nauttimaan, olivat hitaat aamut, joita en aikaisemmin ole ehtinyt harrastamaan. Aamupala on se päivän tärkein ateria, niinhän sitä aina sanotaan, mutta koskaan aikaisemmin en ole tätä toteuttanut elämässäni. Nyt aamuun on PAKKO varata aikaa, että ehtii tehdä koko menun ja vieläpä syödä sen hotkimatta. Kuvissa minun perusaamiainen dieetin aikana. Uskomatonta, mutta olen alkanut nauttia tästä omasta rauhallisesta hetkestä joka koostuu:

- rahkasta
- marjoista
-sokeroimattomasta mehukeitosta
- kauraleseistä
-vitamiineista
-kahvista
ja
-munasta


Kissoista ei ole lenkkiseuraksi, mutta ne osallistuvat mamman projektiin vahtimalla pakkasta ja joka-aamuista aamumunaa :D

Smoothie on ehdottomasti se helpoin ja miellyttävin tapa saada alas koko tähän dieettiin sisältyvä rahkamäärä, ja ilokseni olen saanut huomata, että mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Pojillakin puntti nousee ja blenderi on kovassa käytössä ;)


... tällä kertaa puuttui pohja...


1 kommentti:

  1. Mahtavaa, että blenderiblondeja löytyy muistakin talouksista - vaikkakin kolmisenkymmentä vuotta nuorempia kuin allekirjoittanut! :D

    VastaaPoista