maanantai 27. tammikuuta 2014

Mässypäivä

Mässypäivä, se ensimäinen aikataulutettu ja tarkoin harkittu sellainen ever, on nyt onnellisesti takana. Hiukan sitä etukäteen jopa pelkäsin. Joo, ihan oikeesti! Olin kuullut kuinka tulee karmea olo ja hiilarikrapula, enkä todella halunnut mitään sellaista. Mässypäivä ei varsinaisesti ollut minun kohdalla mikään herkkupäivä, vaan ihan puhtaasti hiilarin tankkaamiselle pyhitetty päivä, jolloin hiilarit yritin syödä mahdollisimman "hyvistä" ruoka-aineista. EI siis mässynäkään sipsiä, karkkia tai pullaa! 

Olo oli päivän mittaan sanoisinko täyteläinen. Masu turposi ihan kuin ennenvanhaan :D Illasta alkoi puskea se paha olokin, ja täytyy myöntää, että toinen päivän lämpimistä pasta-annoksista jäi lopulta syömättä. Samoin kokonaiset patongit vaihtuivat puolikkaisiin. Ehkäpä tajusin lopettaa ajoissa, koska seuraavana aamuna EN kärsinyt krapulasta. Olo oli oikeinkin hyvä, ja energinen kun pääsi taas palaamaan noihin rehuvoittoisiin aterioihin. Tänään on sitten taisteltu taas hiilarihimoja vastaan. Kroppa huutaisi lisää helppoa energiaa, mutta ei, nyt toivottavasti saa kilot taas kyytiä!



Illan viimeinen ateria ja rento hetki edessä sohvan uumenissa kera rahkapurkin. Taustalla Siltaa boxilta. Se on muuten ihan kamalan jännä! Olen koukussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti