lauantai 25. tammikuuta 2014

Hillo voitti 2-0

Huomenta! Ehei, en ole lipsumassa dieetistä, vaan pikemminkin etenen oikein mallikelpoisesti sen mukaan :D Kieltämättä itselläkin on vähän huijariolo kun näitä tämän aamuisia aamupaloja vetelee. Tuskin tässä ehdittiin kunnolla edes dieettaamaan, niin ohjelmassa onkin jo tankkauspäivä. 

Tankkauspäivä ajoittuisi oikeasti ensi viikon keskiviikkoon, mutta koska turvotusta, pöhöä ja aamukankeutta on kuulema luvassa, päätin siirtää sen viikonloppuun. Nyt onkin sitten arvottu että tänäänkö vaiko viikon päästä, mutta voin kertoa, että aamulla kun heräsin, hillo voitti 2-0! Että tänään siis tankkaillaan, ja huomenna sitten hillopullon kansi: Nyt se on auki, nyt se on kii!


Huhhuh tätä hiilarin määrää! Ennakoin jo tuota jätti-isoa puuroannosta ja sekoitin osan kaurahiutaleista kuivana rahkan joukkoon. Menevätpähän helpommin alas siellä, ainakin noin määrällisesti. Vettä perään niin siellähän mahassa turpoavat :) Hillossa myös hiukka fuskasin... Ohjeen mukaan kun olisi pitänyt olla mansikkahilloa. Tuo kuningatar nyt vain houkutti enemmän, ja makeaa on sekin! 

Tankkauspäivähän ei siis todellakaan ole mitään varsinainen "herkkupäivä" tai "vapaasyöntipäivä", vaan ohjeet on ennalta tarkkaan annettu. Pääpointtina on syödä tuhti määrä hiilareita, jolla aineenvaihdunta saa uutta boostia loppudieettiin. Mitään rasvaista mättöä ei siis tänäänkään ole luvassa, vaan se suurin "herkku" useimmille lienee iltapalalla syötävä kevytjäätelö. Itse odotan innokkaimmin välipalaa: tuoretta patonkia kera kalkkunaleikkeen ja PUNAISEN paprikan! Sen kanssa sitten saakin pitkästä aikaa myös tuoremehua, nam!

Laittelen myöhemmin sitten vähän viestiä kuinkas tässä sitten kävi :) Maha ainakin on TÄYSI!!!

2 kommenttia:

  1. Niinhän se menee että on pidettävä välillä "mässypäivä" niin sitten jaksaa taas vetää protskuja. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä tosiaan isolta tuo puuron määrä! Odotan omaa keskiviikkoista tankkauspäivää innolla ja kauhulla :D

    VastaaPoista