torstai 23. tammikuuta 2014

Lähtöviivalla

Nyt tuli mitta kertakaikkiaan täyteen! Joulupöhön jälkeen se vain iski tajuntaan; NYT on tehtävä jotain tai en kohta tunnista enää itseäni! Jo vuoden verran olen lisäksi tutustunut erilaisiin terveellisiin ruokailutottumuksiin noin niinkuin teoriassa. Asia on kiinnostanut, mutta minulla ei ole ollut voimia alkaa toteuttamaan tiukkaa, kurinalaista elämää omassa arjessani. Kerran yritin, olisiko ollut viime keväänä, mutta en vain saanut pidettyä itseäni ruodussa ja repsahdus sattui jo alkumetreillä. 

Nyt meininki on ollut ihan toisenlainen. Vuoden "ajatustyö" ja jonkinlainen henkinen valmistautuminen on saanut aivoissa jonkin motivaationappulan napsahtamaan kohdilleen. Kyllä, tätä minä haluan! Enemmän kuin laiskoja mättöiltoja sohvalla. Enemmän kuin sokeria ja rasvaa. En halua olla aina väsynyt, en halua, etten jaksa liikkua samoin kuin ennen. Haluan näyttää hyvältä ja jaksaa taas kävellä kevein askelin korkokengissä.

Niinpä alkusysäys uudelle elämäntavalle oli ilmoittautuminen FitFarmin nettivalmennukseen kuuden viikon superdieetille. Nyt kun takana on 2,5 viikkoa, uskallan aloittaa tämän blogin, koska TIEDÄN, että onnistun! Toivon saavani itse paljon motivaatiota kirjoittamisesta, ja etenkin kuvista :D (AUTS!) Toivottavasti voidaan myös kannustaa toisiamme terveellisempään elämään. Olen niin innoissani jo nyt kohentuneesta olosta, että pakkohan tämä on johonkin saada purkaa! 



Niinpä siis totuuden hetki... Ne aloituskuvat! KÄÄK!

Toivottavasti (onneksi) nämä ovat pian muisto vaan!!!

Palataan pian, koska näistä kuvistahan on jo reilu viikko aikaa, ja muutosta alkuun on tapahtunut -3 kg. 

See you! Ja kiva jos hyppäät mukaan!


<3 Viivu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti